LE FOLLIEn verkkokauppa ja myymälä valikoima tarjoaa laajan valikoiman eri vaatteita ja asusteita Liu Jo, Marella, TWINSET, Rubendellariccia ja Liviana Contin mallistoista!

Ciao! Olen Stefania Santinato, LE FOLLIE -vaateliikkeen omistaja. Aloitin urani vaatetusalalla jo kotona Italiassa ja jatkoin sitä tultuani Suomeen parisenkymmentä vuotta sitten. Kokemuksen myötä minulle kasvoi halu avata uudenlainen muodin ja naisten asusteiden erikoisliike kotikaupunkiini Turkuun. Nykyään minulla on ilo jakaa muotialan tuntemustani paitsi liikkeeseen tulevien asiakkaiden kanssa myös nettimyynnin kautta.

Myymälä

LE FOLLIE perustettiin vuonna 2011, ja siitä lähtien olemme jatkuvasti muodin aallonharjalla. Tarjoamme tyylikästä pukeutumista asiakkaillemme, jotka ovat tarkkaavaisia muodin jatkuvan kehityksen suhteen. Intohimo ja ammattitaito eivät ole koskaan epäonnistuneet, kuten ystävällisyys ja hymy asiakkaan tervetulleeksi toivottamisessa. LE FOLLIE sijaitsee Turussa, osoitteessa Yliopistonkatu 24. Myymälästämme löydät Italian trendikkäimpien yritysten vaatteita, jalkineita ja asusteita unohtamatta pienempien käsityöläisten tuotteita.

Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat esillä myymälässämme, Tervetuloa!

LE FOLLIEn myymälä palvelee Turussa ja Verkkokauppa ympäri suomea. Voit tilata tuotteet postitse ja maksaa osamaksulla! Meiltä löydät trendikkäimmät ja laadukkaimmat naisten vaatteet!

Osoite

Yliopistonkatu 24,
Turku 20100

Yhteistiedot

044 3757 611
[email protected]

Avoinna

Ma – Pe : 10–18

La : 10–15

Su : Suljettu